Az Alumni Reconnect eseményt 2019. június 14-én rendeztük meg azzal a nem titkolt céllal, hogy a szerveződő alumni közösségnek új lendületet adjunk, és új öregdiákokat vonjunk be az együttműködésbe.

A rendezvény központi témája a projektmenedzsment volt, és a téma jeles képviselője, Görög Mihály professzor úr  osztotta meg gondolatait a projektek fejlődésével kapcsolatban, melyet informális beszélgetés követett.

Majd Sütő Gyula, a Pepperl + Fuchs Global Production Unit Managere konkrét vállalati projektekbe engedett betekintést. A két előadás egy komplex képet vázolt a múltbeli és jelenlegi projektmenedzsment kapcsán.

A szünet után kerekasztal beszélgetések következtek, melyek során a résztvevők a saját, projektről alkotott véleményüket, tapasztalatokat osztottak meg az asztaltársasággal, emellett elmondták a névkártyájukra előzetesen felírt, projekttel kapcsolatos asszociációjukat.

Majd Lászky Gyula érkezett, aki a projektek emberi oldalával kapcsolatban tartott egy mini-tréninget, ahol a már fent említett asztaltársaságok beszélgettek a különféle aspektusokról, majd írták ezeket különféle megjelenítési formában a flipchart táblára.

Összességében a projektek mind a szervezési, mind az emberi oldalról megtárgyalásra kerültek, az öregdiákoknak pedig lehetőségük volt egymás és az alumni közösség megismerésére.


Résztvevői feedback  az első Alumni Délutánról:

“Jó társaság, hasznos tapasztalatok.”

“#1 ALUMNI rendezvényként remek volt az egész.”

“Közvetlenség, workshop stílus.”

“A tematikus délután nagyon jó ötlet! Köszönjük a sok finomságot is!”

“Nagyon közvetlen volt a hangulat, szuper előadásokkal.”

Képgaléria itt! >>>


A következő Alumni Délután időpontja 2019. szeptember 27., amelyre szeretettel várjuk a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának öregdiákjait.

További információ és regisztráció itt! >>>